Firma S.C. MAFTOSERV SRL cu sediul in Adjud, str. Copacesti nr. 31C, judetul Vrancea a fost infiinata la data de 10.05.1993 sub nr J39/465/1993 avand C.U.I RO 4062286, societatea fiind specializata in realizarea lucrarilor de constructii, structuri din beton-armat, finisaje interioare si exterioare, reabilitari cladiri existente, confectii metalice cu materiale si tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse in executarea constructiilor industriale si civile si tencuieli mecanizate .

Obiectivul principal al firmei îl reprezinta satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clientilor fara a scadea calitatea si siguranta produsului final, calitate certificata prin implementarea standardelor de calitate ISO 9001.

Clientii nostri sunt partenerii nostri – fiecare lucrare pe care o executam reprezinta un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luam în serios si o ducem la capat în cele mai bune conditii.

Firma dispune de un parc propriu de utilaje si echipamente de înalta performanta cu care poate executa la termen orice lucrare de constructii fie ea de amenajari interioare-exterioare  , infrastructura – suprastructura, sau constructie completa. În prezent firma dispune de  angajati, bine pregatiti profesional si specializati, fiecare în domeniul lor de activitate.